top of page

za 23 sep

|

Amsterdam

Enari Gallery X Unseen Photo Fair

Op dit dubbel event bezoeken we Enari Gallery en Unseen Photo Fair. Enari Gallery opent het galerieseizoen met een solotentoonstelling van Mongezi Ncaphayi, getiteld ‘Liminality in Space’. Daarna vervolgen we onze weg en brengen we een beursbezoek aan Unseen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Enari Gallery X Unseen Photo Fair
Enari Gallery X Unseen Photo Fair

Tijd en locatie

23 sep 2023, 13:00 – 24 sep 2023, 18:00

Amsterdam, Utrechtsestraat 44 BG, 1017 VP Amsterdam, Nederland

Gasten

Over het evenement

De vakantieperiode is voorbij en dat betekent dat de zomerstilte plaats maakt voor beurzen, veilingen en tentoonstellingen. Zaterdag 23 september staat een dubbel event gepland en zijn wij te gast bij Enari Gallery en Unseen Photo Fair.

Enari Gallery, opgericht door Paul van Gemen en Christina Voulgari, opent het galerieseizoen met een solotentoonstelling van Mongezi Ncaphayi, getiteld ‘Liminality in Space’. Ncaphayi's kunst confronteert de wereld op elegante wijze en duikt diep in complexe maatschappelijke kwesties zoals politiek, machtsdynamiek en systemische onrechtvaardigheden. Ondanks het verkennen van deze geladen gebieden behouden zijn creaties hun identiteit als prachtige abstracte composities. Deze stukken houden zich niet altijd aan de vertrouwde talen en vormen die we verwachten, en nodigen kijkers uit om verder te kijken dan hun gebruikelijke voorkeuren. We krijgen een introductie van de galerie en het werk van Ncaphayi samen met een borrel en versnapering.

Van 21 tot 24 september vindt de elfde editie van Unseen Photo Fair plaats op het Westergasterrein Amsterdam. Het centrale thema van dit jaar is ‘Nature’. Deze editie belooft een uitzonderlijke showcase te worden, waarbij gevestigde internationale kunstenaars en opkomend talent onder één dak worden samengebracht, om een dynamische uitwisseling van ideeën en artistieke uitingen te bevorderen. Dit jaar zijn er maar liefst 78 exposanten van de hoofdbeurs en 65 uitgevers op de boekenmarkt. Na een welkomstwoord van Pienk de Gaay, relatiemanager van Unseen, en een drankje bij aanvang, bezoeken wij enkele standhouders waaronder Enari Gallery. Daarna is er de mogelijkheid om vrij over de beurs te lopen

Programma - zaterdag 23 september - bezoek Enari Gallery & Unseen tour

1pm-3pm Enari Gallery: tour, bites en drinks (Utrechtsestraat 44)

(Op eigen gelegenheid naar Unseen - Westergasterrein Amsterdam, Klönneplein 1)

4pm-6pm Unseen Photo Fair: bezoek en tour langs stands

RSVP verplicht, +1 toegestaan. Wees er snel bij, want de tickets zijn in beperkte hoeveelheid beschikbaar.

Tickets

  • Enari Gallery X Unseen

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page